Over Altijd Buiten

Altijd Buiten

In 1999 zijn we gestart onder de naam Activiteiten Buitensport En Evenementen. Dat was een hele mond vol wat al snel ABEEoutdoor werd. Vanaf het prille begin hebben we energieke buitensportprogramma’s aangeboden, uitgedacht, georganiseerd en uitgevoerd. Dit deden we voor verschillende opdrachtgevers (reisbureau’s, bedrijven & instellingen) in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Zweden. Op mooie en unieke locaties waren we met enthousiaste deelnemers op pad, ervaren of onervaren en van jong tot oud.

In de afgelopen jaren zijn wij door meer vraag naar andere disciplines, meegegaan in een veranderende markt. Dit viel echter niet altijd onder de traditionele outdoor waar wij mee begonnen zijn. Het gezamenlijke kenmerk in alle activiteiten is het element buiten. Dit in combinatie met de activiteiten die wij het gehele jaar door aanbieden, hebben wij gemeend om dit in 2017 ook letterlijk door te voeren in onze bedrijfsnaam Altijd Buiten.

Missie
Altijd Buiten organiseert uitdagende activiteiten, arrangementen en evenementen die in de buitenlucht plaats vinden en waarbij het doel is de verwachting en doelstelling van u als klant te overtreffen en de gasten en deelnemers van het evenement in beweging zet en laat samenwerken. Dit doen we door het bedenken en waarmaken van verrassende, creatieve totaal concepten op maat. Dit doen we voor bedrijven, scholen en particulieren.

Visie
Altijd Buiten is een organisatiebureau voor actieve en sportieve evenementen. We leveren knowhow, ervaring, creativiteit, helderheid over planning, mogelijkheden, de kosten en geven inzicht in mogelijke risico’s.

Wij bundelen uw wensen en kennis met onze expertise om het beste resultaat te behalen. Prettige bijkomstigheid is, dat wij niet een groot bedrijf zijn, waardoor communicatielijnen kort en helder zijn, er volop ruimte is voor persoonlijke aandacht en wij snel kunnen schakelen.

Creativiteit is lef tonen en ‘out of the box’ durven denken! Uw wensen en doelstelling staan centraal. Op deze manier ontwikkelen en organiseren we jaarlijks vele verrassende concepten die gasten en deelnemers in de juiste stemming samenbrengen. De basis voor uw èn ons succes.

Altijd Buiten ontwikkelt en organiseert uitdagende sportieve en actieve buiten evenementen voor particulieren (vrienden- of familiedag, vrijgezellenfeest), bedrijven (personeelsdagen, teambuilding, workshop, sportdag, training) en scholen (introductie of afsluiting van een schooljaar of sportdag)

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u de uitdaging aan om uw evenement tot leven te brengen.

Waarom kiezen voor Altijd Buiten

Altijd buiten
Altijd een onvergetelijke ervaring
Altijd mogelijk
Altijd een unieke omgeving
Altijd goed verzorgd