Sportdag voor Scholen

Altijd Buiten maakt uw sportdag of meerdaagse evenement altijd op maat. In overleg met u als docent of vertegenwoordiger namens school, stellen wij een verrassend programma samen. Samen zorgen wij voor een leuke en gezellige sportdag of schoolkamp. Wij verzorgen het hele schoolevenement van A tot Z en is leuk, leerzaam, veilig, inspannend en bovenal heel betaalbaar!

.

Sportdag voor Scholen.Sportdag voor Scholen

Een sportdag is een mix van verschillende activiteiten, waarbij leerlingen de sportieve strijd met elkaar aangaan. Alle onderdelen worden begeleid en voor de hoognodige scores zal af toe een jury in het leven geroepen worden. Deze maatwerk sportdagen realiseren wij bij u op school of op een bijzonder passende locatie, precies zoals u het wilt!

Informeer naar de sportdag mogelijkheden!

.

School is outdoor!

Een meerdaagse outdoor trip door de provincie Friesland. Op verschillende manieren verplaatsen de groepen zich: te voet, op de fiets of via het water. Koken op kampvuur, iedere avond een ander kampement, maar bovenal spannende verhalen en belevenissen. De leerlingen nemen een kleine rugzak mee en zijn een gehele dag onderweg. De overige bagage wordt vervoerd en is bij aankomst op de plaats van bestemming.

.

Overnachten.

Wij maken voor overnachtingen gebruik van campings, overnachten bij de boer of is er zelfs de mogelijk om op een onbewoond eiland te bivakkeren. Een overnachting kan uitstekend ingezet worden bij een introductie of afsluiting van het schooljaar!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact  met ons op.

 

    Wilt u meer informatie of een voorstel ontvangen? Vul dan de onderstaande gegevens in: