Teambuilden of teamtraining voor bedrijven

Teambuilden of teamtraining?

Veel ‘teambuilding’ opdrachten, kennen hun oorsprong vanuit het leger. Het instituut bij uitstek waar men de regels en afspraken blind na dient te komen, willen zaken niet spaak lopen. Veel van deze opdrachten zijn op het moderne bedrijfsleven van toepassing, om tot nog betere resultaten te komen. Is de manager wel de leider in het veld of staat er een onverwacht persoon op?

Out of office.

Teambuilden

Onze out of office programma’s en workshops zorgen voor een positieve boost, nieuwe energie en inzichten om de dag op een ondernemende en succesvolle wijze af te ronden.

Wij voorzien u van opdrachten die de bedrijfssituatie inzichtelijk maken en speciaal voor dit doel zijn ontwikkeld. Een consultant neemt het theoretische deel voor zijn rekening, een ervaren instructeur de praktijk.

In een ontspannen setting bieden we de opdrachten aan waarbij plezier zeer belangrijk is, maar is de inzet en aanpak serieus bedoeld. Verbetering van de interne communicatie en/of de deelnemers leren efficiënt om te gaan met de heersende capaciteiten, is het uiteindelijke doel.

Wij doen meer dan alleen de trainingen en buitensportactiviteiten, ook gaan wij voor u op zoek naar een unieke locatie om zo uw meeting geheel in stijl vorm te geven. Zo kunt u in de uitzonderlijke rust van bos, aan het water of met een inspirerende weidse blik, uw presentatie geven. Vanzelfsprekend verzorgen we de koffie & thee en presenteren een heerlijke lunch of diner.

.

Werken aan een sterk team

Blind met een opdracht aan de slag of eerst overleg en wordt een doordacht plan gesmeed? Wordt er gesproken en ook naar elkaar geluisterd? Onderdelen die direct zichtbaar zijn voor een sterker team!

.

Teambuilding of teamtraining voor bedrijven

Wilt u een programma wat uitstekend in een vergadersessie toegepast kan worden. Deze voeren wij direct bij de conferentieruimte uit, zodat er geen tijd verspild wordt met verplaatsen. Ogenschijnlijk simpele opdrachten die uitdagen tot out of the box denken. Op een ontspannen wijze, maar voor iedereen uitvoerbaar, halen wij de deelnemers uit hun comfortzone, altijd onder begeleiding van een ervaren instructeur.

.

Meer weten?

Informeer dan naar de teambuilding of teamtraining voor bedrijven.

.

Sportdag.

Een hele dag uit de werkroutine met een actieve sportdag. Verschillende toernooien waarbij plezier, sportieve strijd, samenwerken, gezelligheid en veel lachen erg belangrijk is. Misschien nog wel belangrijker dan de sportieve prestatie op zich.

Met een sportdag is meestal een hele dag gemoeid, maar een zeskamp of een High Land Game past ook heel goed in een dagdeel. Uiteraard mag een BBQ op het einde van een dergelijke dag niet ontbreken. Het decor kan variëren van een sport- of congrescentrum tot het strand.

.

Meer weten?

Informeer dan naar de sportdag voor bedrijven.

 

    Wilt u meer informatie of een voorstel ontvangen? Vul dan de onderstaande gegevens in: